HAPPY BIRTHDAY BE CREATIVE MAKE UP !

BE Creative Make Up blaast dit jaar 7 kaarsjes uit!

Story image

Deze maand vieren wij de 7e verjaardag van BE Creative Make Up. Ontdek snel de beauty producten voor een stralende look. Niet op vakantie deze zomer? BE Creative Make Up has got your back!

MEGA GLOW HIGHLIGHTERS - €17,95
De lichte, romige poedertextuur laat toe om de highlight op te bouwen tot het gewenste niveau, gaande van een subtiele natuurlijke glans tot een intense glans geschikt voor een zonnegodin!

De zijdezachte textuur blendt moeiteloos en de ultrafijn gemalen poeders staan garant voor een homogene applicatie, zodat er geen shimmerdeeltjes zichtbaar zijn maar enkel een uniforme glans! Deze vegan highlighters zijn in 3 verschillende shades beschikbaar: Golden Glow, Pink Prosseco & Blinded. Which one is your favorite?


LICIOUS LIP CARE LIP PLUMPER - €14,95
De verfrissende, zachte gloss uit het LICIOUS LIP CARE gamma wordt nu aangevuld met twee extra kleuren. 

De Licious Lip Plumper van BE Creative Make Up helpt je om je lippen voller te maken, zonder fillers of plastische chirurgie. That’s right, natuurlijke, glossy lippen die bovendien zijdezacht aanvoelen. De gloss bedekt de lippen met een vinyl laag die ze voller doet lijken. Plumped up lips met een langhoudend effect dat uren blijft! 


BRONZER - €14,95
Benadruk je natuurlijke schoonheid met de bronzer, verkrijgbaar in verschillende kleuren en intensiteiten maar kan opgebouwd worden tot het gewenste bruiningsniveau. De bronzer verbergt kleine oneffenheden en intensiveert de teint met een natuurlijke glans, vooral in combinatie met warm zomerlicht.

Een ultrazacht poeder dat het gezicht en decolleté oplicht en een levendig en sensueel gebruind effect geeft. Het is subtiel en geraffineerd, wordt moeiteloos en egaal aangebracht. 


Wie jarig is trakteert, daarom ontvang je nu 25% korting bij aankoop van 2 BE Creative Make Up producten ! Deze actie geldt gedurende de hele maand juni in alle ICI PARIS XL-parfumerieën in België en in de Belgische e-shop. What a birthday month!


Judy D'Jong
Judy D'Jong Account Executive, oona
Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Account Manager, oona