GET YOUR GLOW ON MET DE SUNSET COLLECTION VAN BE CREATIVE MAKE UP

Story image

Waan jezelf op de Sunset Strip in het zonovergoten Los Angeles met de SUNSET COLLECTION van BE Creative Make Up! Sunset skies, palmbomen en een natural glow, meer heb je niet nodig voor een zwoele zomeravond. Opgepast, de temperaturen stijgen in jouw make-uptas! Met de SUNSET COLLECTION van BE Creative Make Up straal jij de hele zomer lang.


SUNSET EYES


SUMMER GLOW EYESHADOW PALETTE - €19,95
Sunset skies on your eyes! Niets zo mooi als de prachtige roodoranje gloed bij zonsondergang om een zwoele zomerdag mee af te sluiten. De SUMMER GLOW EYESHADOW PALETTE bevat zes adembenemende shades, een voor een gebaseerd op dit prachtige kleurenspel.

LIQUID EYELINER - €12,95
Voeg extra glitter toe aan je ooglook met de LIQUID EYELINER in shade 'bronzed babe', een warme, shimmering bronzen eyeliner die je ogen helemaal doet oplichten in de avondzon.


SUNKISSED FACE

GLOW MAXIMISING BRONZER - €14,95
De GLOW MAXIMISING BRONZER van BE Creative Make Up is een neutrale kleur bronzer met een shimmering effect om je die go-to natuurlijke, effortless sunkissed look te geven, minus de schadelijke gevolgen van teveel blootstelling aan de zon.

GLOW MAXIMISING PRIMER 30ml - €16,95
Tijdens de zomer heeft je huid vanzelf al een goudbruin tintje. Optimaliseer je teint met de GLOW MAXIMISING PRIMER in kleur ‘gold’. Een shimmering primer die je huid een glanzende, goudbruine tint geeft terwijl hij je huid klaarmaakt om make-up aan te brengen.  

GLOW MAXIMISING SETTING SPRAY 50ml - €16,95
Ready? Set, GLOW! Fixeer je make-up met de GLOW MAXIMISING SETTING SPRAY. Zweet en water krijgen geen kans, je natuurlijke, sunkissed look blijft de hele dag zitten. Laat die hete zomer dus maar komen! Bovendien voegt hij nog een extra gezonde glow toe aan je look. 


GLOSSY LIPS

 

HIGH SHINE LIPGLOSS - €12,95
Voeg je graag nog wat extra kleur toe aan je zomerlook? De bestselling HIGH SHINE LIPGLOSSES van BE Creative Make Up zijn ook deze zomer dé lipgloss bij uitstek voor ultra kissable lips. De SUNSET COLLECTION bevat dan ook een gloednieuwe shade: 'staycation'. Dankzij z’n roze kleur geeft hij je sunkissedlook een sensuele boost and blijft hij de hele dag zitten.

GLITTER LIPGLOSS - €12,95
Nog stralender de zomer in! Een glinsterende zee maakt de zonsondergang nog mooier, net als de GLITTER LIPGLOSS in transparante shade 'wanderlust' je sunset look helemaal afmaakt. Gebruik ‘m alleen als lipgloss, om je lippen te laten glanzen, of gebruik ‘m als glitter lip topper, and add some glitter to your colourful kisses! 


The SUNSET COLLECTION is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL vanaf 17 februari 2020.

Voor beeldmateriaal in hoge resolutie kan u hier terecht.


Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Account Manager, oona
Judy D'Jong
Judy D'Jong Account Executive, oona