Brand new launches by BE Creative Make Up

SCANDALOUS LASHES

Terug van weggeweest, onze absolute bestseller mascara voor schandalig lange wimpers! 

Instant XXL drama en ultravolle, perfect gescheiden wimpers in een handomdraai. Een multi-purpose formule die 3 mascara’s in 1 combineert: indrukwekkend volume, uitdagende lengte en een sexy krul. Zwarte kohl garandeert een onmiddellijk intense, opaque en ultrazwarte kleuring, terwijl de actieve gelerende bestanddelen garant staan voor dramatisch volume en een verleidelijke glans.

€17,95 

 

SHADE ADJUSTING DROPS

De juiste foundation vinden: het is een moeilijke taak. Wanneer je dan eindelijk die ideale teint gevonden hebt, die ook nog eens goed blijft zitten, is het weer zomer en krijgt je huid een bronzer tintje. Dankzij de Shade Adjusting Drops van BE Creative Make Up kan je nu gewoon all year round je favoriete foundation dragen. Meng simpelweg enkele druppeltjes van de donkere of lichte Shade Adjusting Drops met je foundation and you’re ready to go!

THROWING SHADE
Bedek alle onzuiverheden met de shade adjusting drops van BE Creative Make Up. Gemengd met je favoriete foundation zorgen enkele druppeltjes er meteen voor dat jij straalt met je perfecte teint. Uitgerust met een handige dropper, maak jij van eender welke foundation in een handomdraai the perfect match for your skin! 

DE TEXTUUR 
Lichte textuur met een hoge dekking die alle imperfecties onmiddelijk verbergt. Dankzij de vloeibare textuur zijn de drops makkelijk te mixen met je favoriete foundation en gelijkmatig aan te brengen op de huid. Vormt meteen een langdurige film in de tint die jij wil. De perfecte match voor je huid, de hele dag lang! 

DE INGREDIËNTEN 
Uitgerust met een highly pigmented formule coveren de shade adjusting drops niet alleen al je imperfecties, ze zorgen er ook voor dat jij elke denkbare tint makkelijk kunt verkrijgen door te mixen met je favoriete foundation. Een mix van poederbolletjes geeft de huid een matte, flawless effect. De huid voelt zijdezacht aan dankzij de elastomeren die verwerkt zitten in de formule. 

€14,95

Story image

 

OIL PRIMER 

It’s a crime not to prime. Full face of make-up all day long? Vergeet zeker niet je gezicht te prepareren en primen alvorens je make-up aanbrengt. Geschikt voor normale en droge huid, staat de oil primer van BE Creative Make Up klaar voor alle skin types! 

Geen poolparties en cocktails meer aan het eind van de zomer? Stay hydrated met BE Creative Make Up. Enkele druppels aangebracht onder je make-up of een druppel gemixt met foundation of dagcrème is voldoende om je huid de hele dag te voeden. 

DE TEXTUUR 
Een extreem voedende olie, die de huid optimaal beschermt zonder een vettige film achter te laten. Hydrateert en kalmeert de huid intens. Onmiddellijk stralende, verjongde huid. Test het zelf: meteen na aanbrengen voelt je huid zachter en soepeler aan. 

DE INGREDIËNTEN
Een cocktail van essentiële en functionele oliën geven een optimale verzorging aan je huid: 

  • Tsubaki olie werkt als anti-oxidant én verjongt de huid
  • Ylang Ylang etherische olie voor een anti-rimpeleffect 
  • Calendula olie en pruimzaadolie voor verzachtend en kalmerend effect
  •  Jojoba-olie voedt de huid onmiddellijk 
  • Petitgrain Bigarade olie op basis van appelsienbladeren werkt anti-stresserend en brengt de huid opnieuw in balans 
  • Collamung olie, verrijkt met tanines en sterolen, werkt niet enkel beschermend en kalmerend, maar herstructureert de huid en geeft ze meer volume 

€19,95

Story image

 

Voor meer beeldmateriaal van de Scandalous Lashes, Shade Adjusting Drops & de Oil Primer, klik hier.


Amélie Waterschoot
Amélie Waterschoot Account Manager, oona
Judy D'Jong
Judy D'Jong Account Executive, oona